En städfirma

Bradon Bygg & Städ HB

Låt oss städa åt dig!

Vår firma är även ett ypperligt val, om man är intresserad av att få erforderlig hjälp av en städfirma antingen i Lund, Eslöv eller Höör. I detta fall, så rör det sig om all möjlig städning. Det går med andra ord både att få hjälp med hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och trappstädning och dylika städtjänster. Här hos oss på Bradon Bygg & Städ HB är det nämligen viktigt att kunna hjälpa så många intresserade kunder som möjligt med tjänster inom städning.

Det finns lång erfarenhet här!

Vår städfirma har funnits i knappt tio (10) år, vilket gör att våra medarbetare har kunnat utveckla en god kännedom för hur man städar ett hem och ett kontor med mera på bästa möjliga vis. Genom denna erfarenhet är det inte så märkligt att medarbetarna faktiskt har kunnat städa mer effektivt numera, än vad de faktiskt klarade av att göra i början av företagets tioåriga historia.

Har du några frågor?

Om du tycker att vår verksamhet verkar intressant, så kan du självklart höra av dig till vår städfirma, så kan våra medarbetare berätta mera om hur det går till att anlita oss på Bradon Bygg & Städ HB. Du kan också ställa frågor till oss. Kom ihåg att det inte finns några dumma frågor. Våra medarbetare skall göra allt de kan för att du skall få den hjälp som du vill ha. Du kan kontakta oss antingen via telefon, mejl eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns högre upp på sidan.